Borg & betaalwijze

Hoe moet ik de borg betalen?

Contant: Is alleen voor een beperkt aantal autogroepen mogelijk als u een recent poststuk zoals bv een bankafschrift (<1 mnd)  kunt overleggen met adres en dubbele Nederlandse legitimatie allen op naam van huurder.

Pin: Pin betalingen genieten de voorkeur en zijn zonder extra kosten.

Credit  card: Als u met een credit card de borgsom wilt betalen is dit mogelijk tegen een extra administratievergoeding van 4% over het borgbedrag en alleen indien uw credit card is voorzien van een magneetstrip of chip welke door onze betaalautomaat word herkend en geaccepteerd.

Per bank: Bij langere termijn huurovereenkomsten kunt u het borgbedrag per bank of giro voldoen.

Voor huurders die binnen het hoge eigen risico vallen (<24 jr of  > 70 jr.) is de borgsom afwijkend, informeer naar de voorwaarden.

Woont u buiten ons werkgebied ?

Indien u buiten onze werkregio woont of verblijft eist onze verzekeraar aanvullend bewijs over uw gegevens. Dit kan in de vorm van een recent bankafschrift, werkgeversverklaring of andere vormen. Informeert u naar deze eisen als u een auto besteld of informatie aanvraag doet.

Hoe hoog is de waarborgsom?
 

Bij ALLCar betaal je alleen de borg vooruit

De huur wordt achteraf verrekend met de borg

 

De borgsom is bij ons ook alléén de borgsom !

Bij de meeste verhuurbedrijven moet je naast de borgsom ook de huur vooruit betalen, in deze dure tijden is dat vaak een behoorlijk bedrag. Onnodig als je bij ALLCar huurt. Bij ons betaal je alleen de borgsom vooruit. De huur halen wij bij binnenkomst van de borg af en je krijgt DIRECT terugbetaald of wordt DIRECT teruggestort op je bankrekening.

ALLCar, Altijd de beste deal ! .

Bestelauto's en verhuisbusjes en autotransporter:

Voor de bestelauto's  B1 t/m categorie B4 is de waarbsorgsom € 200,-- voor 4 uur of één dag en € 300,-- voor 2 dagen of een weekend.

Vanaf categorie B5 t/m B8 is de waarborgsom voor één dag € 300,-- en € 400,-- voor 2 dagen of een weekend.

Voor de autotransporter SP2 is de waarborgsom voor één dag € 400,-- en € 500,-- voor 2 dagen of een weekend.

Voor langere periode's of hoge kilometeraantallen kunt u de waarborgsom telefonisch opvragen.

Als u u geen verlaging eigen risico wenst af te sluiten wordt de waarborgsom verhoogd met het eigen risico.

Voor sommige autogroepen, bij woonachtigheid buiten ons werkgebied en bij leeftijd < 24 jaar geldt een afwijkende borgregeling. Informatie hierover is bij ons op te vragen en afhankelijk van de eisen van onze verzekeraar, Bel ons voor informatie passend bij uw situatie.

Personenauto's en 9 persoons busjes:

De waarborgsom is van P1 t/m categorie P4 bij één dag huur € 200,--  twee dagen € 300,--.

Vanaf categorie P5 en de personenbusjes PB3 is de waarborgsom € 300,-- voor één dag en € 400,-- voor 2 dagen of een weekend.

Als u geen verlaging eigen risico wenst af te sluiten wordt de waarborgsom verhoogd met het eigen risico.

Voor langere periode's of hoge kilometeraantallen kunt u de waarborgsom telefonisch opvragen.
 
Voor sommige autogroepen, bij woonachtigheid buiten ons werkgebied en bij leeftijd < 24 jaar geldt een afwijkende borgregeling. Informatie hierover is bij ons op te vragen en afhankelijk van de eisen van onze verzekeraar, Bel ons voor informatie passend bij uw situatie.

 

Algemeen

Kan ik na sluitingstijd een auto inleveren?

U kunt ook na sluitingstijd uw auto retourneren door de sleutel in onze sleutelkluis te deponeren, de auto wordt de volgende ochtend bij opening direct ingechecked. Heeft u uw banknummer opgegeven dan ontvangt u nog dezelfde dag de terugbetaling op uw rekening.  

Moet ik terugkomen voor de afrekening als ik de auto in de avond terugbreng?

Wij bieden u de mogelijkheid om uw terugbetaling razendsnel, dus dezelfde dag waarop uw auto word ingechecked per bank of giro te storten. U krijgt dan automatisch een kopie van de eindafrekening gemaild, deze service is gratis !

Ik heb 100 km vrij rijden. Hoe zit dat met brandstof?

Kilometers vrij rijden staat los van de brandstof, het voltanken van de huurauto is altijd voor uw eigen rekening. Het aantal kilometers vrij en de meerpijs voor overige kilometers heeft betrekking op slijtage en onderhoud zoals banden en afschrijving van de auto.

Moet ik de auto volgetankt inleveren?

U krijgt onze huurauto's altijd met een volle tank mee en moet voor inlevering de auto voltanken. De tankbon wordt bij inlevering door onze medewerkers gevraagd. Vergeet deze niet mee te nemen teneinde vertraging te voorkomen. Als u na sluitingstijd de auto inlevert laat de tankbon dan in de auto achter. 

Mag ik met de ALLCar huurauto’s naar het buitenland?

Met onze huurauto's mag u een beperkt aantal landen bezoeken mits dit van tevoren is afgesproken. U krijgt dan ook gratis de groene kaart mee. U bent verplicht om een bedrijfs IRK (hulpverlening) van de ANWB af te sluiten. Deze kost € 15,-- per transactie. Als u naar steden Duitsland gaat heeft u in sommige plaatsen een mileu-vignet nodig, Dit kunnen wij voor u aanvragen en wordt integraal doorberekend. (kosten € 20,--)

Wat zijn de verhuurtijden?

ALLCar Discount Autoverhuur verhuurt per kalenderdag. Een kalenderdag begint om 09.00u en eindigt om 09.00u de volgende ochtend.

Als u b.v. om 10.00u, 12.00u of 14.00u een auto huurt moet deze de volgende ochtend om 09.00u ingeleverd zijn.

Als u tussen 16.30-17.00u de auto huurt moet u de volgende dag om dezelfde tijd de auto retourneren.

Dagdelen: 4 uurs tarief:  Indeling uren: 09.00u-13.00u & 13.00u-17.00u. Op zaterdag rekenen wij een toeslag.

Avondtarief: Ophalen 16.30-17.00u retourneren na sluitingstijd of de volgende ochtend 09.00u. Kan niet op Zaterdagavond ivm onze sluiting op Zondag.

Zaterdag: Auto’s voor zaterdag kunt u (mits beschikbaar) vrijdagmiddag ophalen tussen 16.30 en 17.00 u. Retourneren uiterlijk zaterdag om 16.30 u.

Zondag: Auto’s voor zondag kunt u zaterdagmiddag ophalen tussen 16.30 en 17.00u.  Inleveren zondag of maandagochtend om 09.00u.

Lang weekendtarief: Indien beschikbaar vrijdagmiddag 16.30-17.00 of Zaterdagochtend 09.00u, / retourneren zondag of maandagochtend 09.00u.

Weektarief: 7 x 24 uur

Maandtarief: 4 weken (28 dagen)

Krijg ik altijd de gereserveerde auto?

De auto en tarief-indeling is per autogroep en categorie. Wij trachten altijd de auto te leveren die u heeft besteld, maar behouden ons het recht voor om een andere auto uit dezelfde of meest gelijkwaardige autogroep te leveren.

Hoe zit het met legitimatie?

U moet altijd een dubbele legitimatie overleggen, dwz rijbewijs PLUS paspoort of een id card.

Woont u buiten ons werkgebied ?

Indien u buiten onze werkregio woont of verblijft eist onze verzekeraar aanvullend bewijs over uw gegevens. Dit kan in de vorm van een recent bankafschrift, werkgeversverklaring of andere vormen. Informeert u naar deze eisen als u een auto besteld of informatie aanvraag doet.

Autoverhuur waarschuwingssysteem - Crimimail vermelding

Indien u vermeld staat in Crimimail of het Bovag autoverhuur waarschuwingssysteem Elena is huren niet mogelijk. U dient eerst voor verwijdering uit deze systemen te zorgen.

ALLCar voert bij elke huurder een controle uit op echtheid van rijbewijs en de opgegeven adresgegevens.

Hoe zit het met legitimatie?

U moet altijd een dubbele legitimatie overleggen, dwz rijbewijs PLUS paspoort of een id card.

Huurvoorwaarden

Wat zijn de algemene voorwaarden? (beperkte selectie):

ALLCar Discount Car Rental kan verhuur weigeren zonder opgaaf van redenen.

Het is huurder niet toegestaan de auto uit te lenen of te laten besturen door derden anders dan op de huurovereenkomst vermeld. Schade's in dergelijke gevallen komen volledig voor rekening van huurder.

De persoonsgegevens van huurder/bestuurder kunnen worden opgenomen in het Autoverhuur waarschuwingssysteem indien de bepalingen uit de huurovereenkomst niet worden nagekomen.

Voor auto's met laadbak is de verlaging eigen risico uitsluitend van kracht op de cabine. Op de laadbak is een hoger eigen risico van kracht van € 1.500,-- voor consumenten en € 5.000,-- voor niet consumenten. De laadbakclausule is op de huurovereenkomst vermeld.

Bovenstaande selectie is een gedeelte van de huurvoorwaarden. De volledige algemene huurvoorwaarden van ALLCar Autoverhuur kunt u hier downloaden.

Aan de op onze website vermelde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.